Mirësevini në Bushi Servis SH.A.

Dëshiriojmë t'ju shprehim mirëseardhjen në faqen zyrtare të Bushi Servis. Jemi krenarë që ju shërbejmë me pjesë këmbimi origjinale që garantojnë 100% klientët tanë. Bushi Servis SH.A. është i specializuar në:

 

Na Kontaktoni

 

Mund të kontaktoni me Bushi SH.A. në adresat dhe numrat e telefonit që vijojnë:

Tiranë

Rr. "Asim Vokshi" 45 H.2 
(Perballe shkolles Harri Fultz) 

Tel   +355 42 228794
Tel   +355 44 808504   
Fax  +355 42 234115
Cel   +355 68 60 33329
Email  info@bushi-al.com

Laprakë

Blloku "Gintash" 
Laprakë, Tiranë 
Tel   +355 4 452 03 59 

BOSCH  Car Service Bushi


  Rr: Durresit,Laprake,
  (prane pallateve Hawai)
  Tirane,Albania
  Tel     +355 42 266658
 Mob  +355 68 90 47875
 
  
 

Shkoder

 Rr: Daut Borici
 Ura Dervishbeg,
 Tel      +355 22 248856
 Mob   +355686050250
 Email  shkoder@bushi-al.com

 

BUSHI Service Shkoder

 Rr.Lopcaj,Lagjia Partizan
 (Rus) Shkoder,Albania
 Mob +355692039921

 

Korce


  Rr: 1 Maji (ish fabrika e corapeve)
  Tel/Fax +355 82 251802
  Mob   +355686053277 / 8
  Email  korce@bushi-al.com

 

FIER


   Lagjia Sheq i Madh
   Unaza Fier - Vlore
   Tel  +355 34 233665
   Fax +355 34 233667
   Email  fier@bushi-al.com


Durrës

  Rr: Unaza e Re, Godina 2-katëshe,
   tek ish-këneta, përballë kishës
  Mob   +355686077543
  Email  bushi-durres@hotmail.com

 

Plotësoni Formularin

Emër, Mbiemër
Shteti
Email
Numër Telefoni
Mesazhi

Politika e Privatsisë Bushi Servis SH.A.:

Për cdo visitor në faqen e internetit bushi-al.com, serveri nuk merr informacione në lidhje me vendndodhjen ose adresën e e-mailit.

Faqja e internetit mbledh adresat e e-mailit vetëm për ata që komunikojnë me ne me anë të e-mailit si dhe informacione që jepen vullnetarisht nga konsumatorët, si psh. informacionet që jepen në rregjistrimin në faqe, emri, adresa dhe numri I telefonit.

Informacioni që mblidhet nga faqja zyrtare e Bushi Servis SH.A. përdoret vetëm brenda firmës dhe më pas fshihet. Përdoret për të njoftuar klientët për qëllime marketingu dhe për t’ju përgjigjur kërkesave të ndryshme.

Përsa I përket sigurisë: bushi-al.com nuk ndërhyn në asnjë mënyrë në kompiuterin tuaj.