Auto Parts

Mirësevini në Bushi Servis SH.A.

Dëshiriojmë t'ju shprehim mirëseardhjen në faqen zyrtare të Servis Bushi SH.A. Jemi krenarë që ju shërbejmë me pjesë këmbimi origjinale që garantojnë 100% klientët tanë. Bushi Servis SH.A. është i specializuar në:

  
Shkoder Kukës Lezhe Durres Tirane Lushnje Elbasan Fier Berat Vlore Peshkopi Kavaje Pogradec Korce Gjirokasteer Sarande

Ne ju shërbejmë klietëve me cilësi dhe shpejtësi në kohë reale. Për këdo që ka interes për plotesimin e kërkesave të tij me pjesë këmbimi cilësore si individ ose dealer mjafton që të telefonojë në numrin +355 4 2228794 ose mund të dërgojë e-mail në adresën bushi@albaniaonline.net dhe do të marri përgjigjen e dëshiruar.

Gjithashtu ne mund tju zgjidhim cdo problem teknik që mund të keni me makinën tuaj. Për këtë mjafton që të telefononi në numurin +355 4 2266658 ose të shkruani e-mail në adresën bushi.service@bushi-al.com

Për të gjetur listën e klientëve esklusiv të firmës Bushi SH.A. në të gjithë vendin mjafton të drejtoheni tek harta e Shqiperisë dhe para jush do të shfaqen të gjithë klientët sipas qyteteve kryesore.

Lista e klientëve tanë në Tirane

 • Ahmet Mancaku
 • Ilir Disdari
 • Asllan Gjoni
 • Dritan Seferasi
 • Auro Nardi
 • Auto Gani
 • Mark Tota
 • Pal Pashuku
 • Mera ShPK
 • RIA
 • Servis 2000
 • Artan Faja
 • Tani Dura
 • Vilnik Servis